Poziv na seminar „Postizanje konkurentnosti zemalja ZB na tržištu EU kroz implementaciju TQM-a (totalno upravljanje kvalitetom)”

17. Novembar 2022

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (VTK/STK BiH) u saradnji s Komorskim investicionim forumom Zapadnog Balkana 6-WB6 CIF (www.wb6cif.eu) organizira seminar na temu „Postizanje konkurentnosti zemalja Zapadnog Balkana na tržištu EU kroz implementaciju TQM-a (totalno upravljanje kvalitetom)”, koji će se održati 01.12.2022. godine u prostorijama VTK/STK BiH u Sarajevu, ulica Branislava Đurđeva 10 (velika sala u prizemlju). Organizaciju seminara finansira Evropska komisija kroz projekat podrške “EU support to the WB6CIF’’, CN 2019/408-715, s ciljem jačanja konkurentnosti privreda Zapadnog Balkana i ispunjenja preduslova za pristupanje Evropskoj Uniji.

Edukacija je namijenjena malim i srednjim preduzećima, kao i svim drugim vidovima organizacija bez obzira na strukturu, opseg i veličinu.

Učešće na seminaru je besplatno za predstavnike bh. poslovne zajednice koji izvrše prijavu popunjavanjem online obrasca.

Rok za podnošenje prijava je srijeda, 30.11.2022. godine do 12:00 sati. Broj mjesta na edukaciji je ograničen kapacitetom sale, zbog čega se preporučuje blagovremena prijava učešća.

Više informacija o edukaciji i program možete pronaći ovdje.

IZVOR: /komorabih.ba/