Novi korporativni video kompanije Yavuz

18. Septembar 2019

Kompanija Yavuz d.o.o. osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu. Djelatnost Yavuz d.o.o. je proizvodnja i prodaja alu i pvc stolarije, drvene stolarije i stakla. Usluge kompanije su: besplatno uzimanje mjera na terenu, konsultacije i podrška, proizvodnja i ugradnja PVC stolarije, proizvodnja i ugradnja svih oblika lučnih otvora, proizvodnja i ugradnja komarnika, popravka PVC stolarije.

Od svog osnivanja 2005. godine, pa do danas kompanija Yavuz je rasla na tržištu BiH i kao jedan od najvećih investitora u BiH, izgradila brend, zaposlila veliki broj ljudi, te u bh. fabrici razvila domaći bosanskohercegovački brend PVC profila. Yavuz svake godine povećava prodaju i izvoz za 30 posto, što predstavlja odlične poslovne rezultate. Također, pored tržišta BiH kompanija Yavuz je i veliki izvoznik kada je u njihov proizvodni asortiman u pitanju pa tako izvoze u Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Rumuniju, Makedoniju, Njemačku, Tursku , Nigeriju, Alžir, Tajland i druge.

Kompanija Yavuz konstano ulaže u nova postrojenja kao i u razvoj brenda, te je javnosti predstavila korporativni video za čiju je izradu bila zadužena Agencija UpTrend Marketing Solution.