Seminar: Kako do novih kupaca uz digitalni marketing

7. Mart 2022

U sklopu jednodnevnog Lilium Digital Day seminara saznajte kako do novih kupaca uz digitalni marketing.

U digitalnom dobu za uspješno poslovanje nije potrebna digitalna strategija, nego kvalitetno postavljena biznis strategija.

U sklopu jednodnevnog Lilium Digital Day seminara koji se održava 24.03.2022. u Herceg Etno selu Međugorje Lilum će s vama podjeliti najbolje prakse i znanja koja smo stekli u radu s više od 500 kompanija, pokazati vam konkretne primjere uspješnih poslovnih praksi s našeg tržišta, odgovoriti na pitanja koja imate i ukloniti nedoumice o digitalnom marketingu i online prodaji, definisati pristup izrade uspješne biznis strategije.

Svi menadžeri, preduzetnici i rukovodioci, bilo da se radi o javnom ili privatnom sektoru, trebaju biti upoznati sa tehnikama i alatima oglašavanja putem interneta kako bi razumjeli proces kupovine i donošenja odluka o kupovini koji prolaze njihovi klijenti. 

Cilj seminara je upoznati firme sa mogućnostima koje digitalni marketing pruža, a koje su u BiH i dalje neiskorištene u dovoljnoj mjeri.

Cijena:
Kotizacija za rane prijave do 15.03. iznosi 100 KM (s uključenim PDV-om)
Kotizacija za prijave od 15.03. iznosi 300 KM (s uključenim PDV-om)

Napomena: Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručen certifikat.

Prijavi se

IZVOR: /www.akta.ba/