Radionica o apliciranju na EU fondove u INTERA TP-u

31. Maj 2022

Aplicirati na EU fondove korak je koji poduzetnicima vrlo često može pomoći u realizaciji poslovnih ciljeva. Izazov apliciranja nerijetko im se učini nepremostiv pa imati priliku za steći ili nadograditi znanja iz ovog područja neprocjenjiv je resurs za zainteresirane poduzetnike. Upravo će tu priliku imati oni koji se prijave na radionicu „Kako aplicirati na EU fondove“ koja će se održati u četvrtak, 2.6.2022. godine u 17.30h u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka.

Radionicu će voditi Božana Ćorda, osnivačica i izvršna direktorica agencije B Office, koja je pokrenula, ali i unaprijedila svoje poslovanje upravo kroz grantove Europske unije. Ovu radionicu organizira Europska unija u Bosni i Hercegovini u okviru nove kampanje „Povezani kroz dobro“ čiji je cilj informirati stanovništvo o podršci Eurospke unije i mogućnostima za dobivanje bespovratnih sredstava koje nude fondovi Europske unije u BiH.

Predavačica će kroz radionicu prisutnima predstaviti svoj put od djevojke s idejom do direktorice poduzeća koje ima više od 70 klijenata. Ona će ispričati, kroz vlastita, ali i iskustva svojih suradnika, koliko je svoje poslovanje unaprijedila kroz dobivenu financijsku, ali i stručnu podršku te koliko su joj u tome pomogla i poznanstva koja je ostvarila radeći na projektima.

Poseban dio radionice će biti posvećen i pitanjima i odgovorima kroz koje će se otkloniti sve nedoumice vezane uz pisanje projektnih prijedloga, apliciranje te cijeli proces do same odluke i raspodjele sredstava. Broj mjesta na radionici je ograničen,  a svi zainteresirani se mogu prijaviti popunjavanjem obrasca na linku.

IZVOR: /www.akta.ba/