Prezentacija 11 programa iz Godišnjeg plana razvoja male privrede za 2021. godinu

23. Juni 2021

Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo i Privredna komora Kantona Sarajevo organiziraju 28. 6. 2021. godine prezentaciju Godišnjeg plana provođenja Programa razvoja male privrede za 2021. godinu, s iznosom poticajnih sredstava od 8,49 miliona KM. Provođenje poticajnih mjera iz ovog Godišnjeg plana ima za cilj stabilizaciju ekonomskog stanja privrede, razvoj male privrede, te nova zapošljavanja u Kantonu Sarajevo.

Cilj prezentacije je da se zainteresirani privrednici detaljnije upoznaju sa programima za koje Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo uskoro raspisuje javne pozive, kako bi mogli aplicirati na iste i ostvariti pravo na poticaj. 

Prezentaciju ukupno 11 programa iz Godišnjeg plana će održati ministar privrede Kantona Sarajevo Adnan Delić, a prisutni će biti u prilici postavljati pitanja o svemu što ih zanima u vezi ovog programa.

Prezentacija će se održati u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo, a organizatori pozivaju privrednike, predstavnike male privrede, članove Komore i ostale da prisustvuju ovom događaju.

Za više informacija kontakt telefon je 033 250 190. 

23.06.2021. 14:29 / Izvor: Akta.ba