Poziv na B2B susrete u oblasti elektrike i elektronike

18. Maj 2022

Privredna/Gospodarska Komora Federacije BiH obavještava sve zainteresovane privredne subjekte da BIGMEV, u saradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom Federacije BiH i Asocijacijom izvoznika elektrike i elektronike Republike Turske, organizuje B2B susrete u oblasti elektrike i elektronike.

Bilateralni susreti će se održati 06.06.2022. godine u hotelu HILLSS, na adresi Butmirska cesta 18, Ilidža, sa početkom u 09:00 h.

U uvodnom dijelu navedenog događaja planirana je prezentacije Asocijacije izvoznika elektrike i elektronike Republike Turske. Kompanije iz Turske predstavit će svoje proizvode i mogućnosti saradnje iz oblasti: rasvjete, različitih tipova generatora, transformatori, razvodni uređaji, kablovi, zaštitna oprema i materijali, speedup boxovi, LED rasvjetni moduli, mali kućansku aparati.

Katalog kompanija Republike Turske preuzeti OVDJE.

Velike kompanije koje su već prisutne na bosanskohercegovačkom tržištu su članice ove asocijacije a to su brendovi poput BEKO i ARCELIK, te ove susrete smatramo izuzetno dobrom prilikom za potencijalnu saradnju kompanija iz dvije zemlje.

Za sve učesnike će biti obezbijeđen ručak i kafe pauza. Također, za učesnike susreta obezbijeđeni su i prevodioci.

Pozivamo sve zainteresovane kompanije da svoj dolazak potvrde do 31.05.2022. putem linka: Potvrda prisustva za B2B susrete (google.com).

Ili putem emaila na navedene kontakte:

Nadis Cetin                         
Project Manager
Tel:   +387 33 264 485
Mob: +387 62 608 201
nadis.cetin@bigmev.org
www.bigmev.orgJasmina ZejnilagićSekretar u Sektoru za industriju i usluge
Tel:   +387 33 566 313
j.zejnilagic@kfbih.com

IZVOR: /www.kfbih.com/