Članovi Pozitiv-a uspješno realizirali zajedničke poslove

21. Septembar 2016

Udruženje privrednika “Pozitiv“ u svom dosadašnjem radu realizovalo je nekoliko zajedničkih projekata i poslova između članica Udruženja.

Novo rukovodstvo, vođeno iskustvom, željom za napretkom i boljom poslovnom klimom u našoj zemlji, ističe kako je ovo samo početak novih poslovnih dogovora između članica Udruženja.

Na zadovoljstvo rukovodstva Udruženja privrednika “Pozitiv“, ali i ostalih članova Udruženja, realizirani su poslovi između sljedećih članica Udruženja:

Rama Glas – Baupartner,

Almy – Rama Glas,

Domoinvest – Almy,

Orman – Domoinvest,

Rama Glas – Jelah Inžinjering1,

Trgovir – Rama Glas,

Rama Glas – TI Inžinjering

Domoinvest – Rama Glas.

Jedan od budućih projekata je izgradnja i “Zajedničkog poslovnog objekta“ od 11.000 kvadratih metara u Sarajevu u čijoj izgradnji će učestvovati sedam članica Udruženja.

Navedeni zajednički poslovi pokazatelj su da se udruženim snagama može postići više, te da Pozitiv polahko ali sigurno zauzima mjesto kakvo i zaslužuje: da povezuje bh. privrednike i kreira prostor za nove poslovne dogovore.

Rukovodstvo Udruženja privrednika “Pozitiv“ želi da svi oni koji budu poslovali s našim članovima budu zadovoljni poslovnom saradnjom i drugima preporučuju istu. Svjesni smo da većina poslovanja dolazi od postojećih i referentnih kupaca i upravo naša deviza kaže da je “zadovoljstvo naših članova i naše zadovoljstvo”.