Stanovi stambeno-poslovnog objekta “Zetra“ na prodaju

30. August 2017
Stambeno-poslovni objekat Zetra, Domoinvest Sarajevo

 Radovi na stambeno-poslovnom objektu “Zetra, čiji je investitor “Domoinvest“, član Udruženja privrednika “Pozitiv“, privode se kraju a zainteresirani kupci već su započeli kupovinu stanova i poslovnog prostora.

Objekat “Zetra“ predstavlja spoj modernog dizajna, visokokvalitetne gradnje, fleksibilnog stambenog prostora i velike energetske učinkovitosti te je kao takav idealno mjesto za život savremenog čovjeka i porodice.

Detaljnije informacije možete pronaći i u katalogu kompanije “Domoinvest“.

Objekat je spratnosti S+Pr+2, sa ravnim krovom u vidu krovne terase, maksimalnih gabarita 18,00 x 10,00m, s tim da je poslednja etaža uvučena sa dvije strane: južna i zapadna te je gabarit ovog sprata 8,10 x 16,10m.

Suteren je predviđen kao garažni prostor sa ostavama za potrebe stambenog i poslovnog dijela objekta. Prizemlje je predviđeno kao višenamjenski poslovni prostor sa pratećim sadržajima dok su prvi i drugi sprat stambenog karaktera sa tri stambene jedinice.

Lokacija “Zetre“ nudi potencijalnim kupcima kvalitetnu povezanost s centrom Sarajeva s obzirom da je zemljišna parcela smještena u centru Sarajeva, u ulici Ciglanska br. 16/a. U neposrednoj blizini parcele nalaze se sportsko – rekreativni centar „Zetra“ s atraktivnim teniskim igralištima, stadion Koševo, te stambeno naselje Ciglane.

Investitor se tokom gradnje odlučio za kvalitet kao mjeru gradnje te su kroz objekat implementirana najkvalitetnija rješenja:

  • Konstrukcija objekta je u vidu skeletnog konstruktivnog sistema kojeg čine AB stubovi, AB ploče i verikalni i horizontalni AB serklaži.
  • Fasadni i pregradni zidovi su od opečnih blokova, krov je ravni prohodni u vidu krovne terase.
  • Fasadu objekta čine najkvalitetni STO termoizalacioni materijali kombinovane debljine 15cm i 20cm.
  • Fasadni otvori su od Feal profila termo 85 sa šestokomornom strukturom ostakljeni troslojnim staklom punjenim argonom, koji su opremljeni vanjskim ALU roletnama pokretanim elektronskim putem prekidača (sa opcijom daljinskog pokretanja).
  • Grijanje/hlađenje svih stambenih jedinica predviđeno je putem toplotnih pumpi renomiranog japanskog proizvođača „DAIKIN“
  • Unutrašnji zidovi su malterisani, gletovani i završno bojeni poludisperzivnim bojama.
  • Unutrašnja stolarija je drvena do plafona, od sačastog jezgra, obostrano obložena MDF pločama i furnirana hrastovima furnirom, te lakirana u bijelu boju.
  • Ulazna vrata su protuprovalna, klase 4 otpora na protuprovalnost, zvučno i termo izolirana ispunom od mineralne vune, u drvenom dekoru.
  • Podovi su od gotovog troslojnog hrastovog parketa I klase, odnosno prvoklasne italijanske i španske keramike za mokre prostorije.
  • Objekat je opremljen video nadzorom.

 

Detalje o kvadraturi stanova te ponudi istih moguće je pronaći na sljedećem linku.

Dodatne informacije u vezi objekta “Zetra“ moguće je dobiti pozivom na broj + 387 62 882 000 ili upitom na e-mail: prodaja@domoinvest.ba