Schenker

DBSchenker2

Naziv firme: Schenker

Identifikacioni broj: 4200056700009

Porezni broj: 01634684

Kratak opis osnovne djelatnosti: Međunarodna i unutrašnja špedicija, transport i uskladištenje robe

Kontakt osoba: Salko Kruho

Datum osnivanja: 18.04.2001.

Broj zaposlenika: 48

Email adresa: salko.kruho@dbschenker.com

Websajt: http://dbschenker.com/ba


Puni opis:

DB Schenker ima veliko iskustvo kao integrisani pružatelj logističkih usluga. Stručni timovi povezuju module svih usluga za formiranje složenih lanaca vrijednosti.

DB Schenker podržava industriju i trgovinu u globalnoj razmjeni robe: u kopnenom transportu, zračnom i pomorskom transportu, logistici i upravljanju lancem snabdijevanja.

Pristup kompanije DB Schenker na tržištu je orijentiran prema kupcu, inovativan i kompetentan u okviru branše u kojoj djeluju. DB Schenkerovi proizvodi nude značajne tržišne prednosti i prihvaćeni su od strane kupaca.

DB Schenker povezuje sve bitne ekonomske regione u preko 40 evropskih zemalja putem guste mreže redovnih usluga. Kompanija je također specijalizovana za globalni zračni i pomorski transport, kao i logističke usluge. Integrisani logistički centri su na najvažnijim svjetskim raskrsnicama gdje protok robe stvara efikasnu vezu između svih prijevoznika i omogućava široki spektar usluga dodane vrijednosti. DB Schenker se nalazi na najvišoj poziciji kada su u pitanju automobili, roba visoke tehnologije, roba široke potrošnje, sajmovi, posebni transporti i usluge za velike sportske događaje.